Välkommen hit!

Välkommen till bloggen Sveriges närmaste Norrland! Jag som skriver här heter Erik och jag bor i den vackra staden Gävle, som ju är just Sveriges närmaste Norrland eftersom det är den stad som ligger längst ner i landsdelen Norrland. Den här bloggen handlar visserligen en del om Gävle, men inte så mycket om Gävle som stad utan mer om mitt liv här i Gävle. Jag kommer att blogga om saker som jag hittar på, mina fritidsintressen, mitt jobb och annat som jag vill dela med mig av.

Jag jobbar som trafikskolelärare, så man kan väl lugnt säga att jag har koll på Gävle. Jag hittar överallt i och runt staden. Det blir ju både stadskörning och landsvägskörning med eleverna, så jag rör mig lite överallt här i omgivningarna. När jag inte jobbar så pysslar jag mycket med huset som jag och min sambo Katarina ganska nyligen har flyttat till. Jag tycker också om idrott, både att titta på och att utöva, och jag älskar att vara ute i skog och mark. Åker man så mycket bil som jag gör så måste man få komma bort från trafiken mellan varven.

Så det blir väl ungefär det som ni kommer att få läsa om här, och en del annat också förstås. Det här är min första blogg så jag vet inte riktigt själv hur det kommer att bli, men förhoppningsvis så blir det bra. Jag ska försöka att uppdatera hyfsat ofta, och jag ska försöka att skriva om sådant som faktiskt är kul att läsa om. Ni får gärna kommentera det jag skriver!

Lämna ett svar

Your email will not be published. Name and Email fields are required.