Träning

Även om jag inte sitter på kontoret speciellt mycket så har jag ändå ett ganska stillasittande jobb. Jag åker ju mest runt i en bil hela dagarna. När jag håller teorilektioner står jag visserligen upp, men jag kan väl inte påstå att jag har ett speciellt fysiskt jobb. Det betyder att jag måste röra mig på fritiden för att hålla mig i form, och förutom att jag tycker om att vandra i skog och mark så håller jag också på med löpning och går på gymmet ibland.

Jag tycker att det är roligt att gymma, men det kräver också ganska mycket tid. Man ska ta sig till gymmet, byta om, träna, duscha och så åka hem igen. Därför blir det mest löpning, för det är ju så enkelt. Det är bara att hoppa i springkläderna och gå ut genom dörren så är man på plats och kan börja träna direkt. Dessutom så tycker jag att det är roligt att springa. Eller, roligt är kanske att ta i, men det är mysigt. Speciellt när man springer tidigt på morgonen eller sent på kvällen då det inte är så mycket människor i rörelse.

Löpning kostar ju inte heller något, förutom att man behöver bra skor och bekväma kläder. Skorna är det viktigaste som man bör prioritera om man ska börja springa. Kläder kan man ju ha vad som helst egentligen, men personligen tycker jag att riktiga träningskläder är bäst eftersom de är gjorda i funktionsmaterial som andas och som gör att man inte blir för varm eller kall eller för blöt av svett.

Lämna ett svar

Your email will not be published. Name and Email fields are required.