Sportintresset

När jag var yngre spelade jag fotboll och drömde om att bli fotbollsproffs. Den karriären blev det tyvärr inte mycket av, och även om jag inte själv spelar fotboll längre så tycker jag mycket om att titta på fotboll. Nu för tiden sysslar jag mest med löpning och gymmar lite då och då, och så går jag ju mycket i skog och mark. Fotboll ligger som sagt mig varmt om hjärtat, men jag tittar också på mycket annan sport. Friidrott tycker jag är väldigt spännande, och även vintersport.

Jag tyckte att det var helt fantastiskt att vi hade skid-VM i Falun i år. Jag följde det på teve och var också där på plats två dagar, bland annat när Charlotte Kalla tog sitt guld. Det var en känsla utöver det vanliga kan jag tala om. Ett sådant fantastiskt ögonblick, och det var så kul att jag var där och fick uppleva det. Publikens öronbedövande vrål och alla flaggor och hennes otroliga prestation. Helt otroligt. Jag får gåshud av att titta på det nu efteråt också.

Falun ligger ju ganska nära Gävle. Det är ungefär 9 mil dit så jag tyckte att det var alldeles perfekt att de höll skid-VM där. Helst hade jag velat gå fler dagar, men biljetterna kostade ju en del och så måste man ju jobba också. Men jag är som sagt glad att jag fick ta del av det i alla fall och jag hoppas att det blir fler sådana sportevenemang här i trakterna framöver. Det pratas ju bland annat om vinter-OS och att Falun skulle kunna bli en del i det. Vi får väl se!

Lämna ett svar

Your email will not be published. Name and Email fields are required.