Renoveringen av huset

När jag och Katarina letade hus så visste vi att vi ville ha ett som vi kunde göra till vårt eget. Vi ville med andra ord inte köpa ett nyrenoverat hus, för vi skulle ändå vilja göra om det. Att hitta ett hus som var precis så som vi ville ha det kändes inte så sannolikt, och dessutom tycker vi att det är roligt att renovera, så det var även för den sakens skull som vi ville göra det själva. För oss var läget det viktigaste, och förstås att det var ett rimligt pris.

Innan vi flyttade hit bodde vi i en bostadsrätt som Katarina bodde i när vi träffades, och när vi hade varit ett par i några år bestämde vi oss för att flytta till hus istället. Efter ett halvårs letande hittade vi ett som mötte alla våra önskemål, och nu har vi bott här i ungefär ett halvår. En del saker har vi redan hunnit med att fixa, men det är också mycket som återstår. Vi har dock ingen brådska utan låter det ta den tid som det tar.

Det ska vara roligt att fixa med huset, och om man tar på sig för mycket på en gång så kan det bli övermäktigt. Därför tar vi det lite som det kommer. Vi gör något här och något där. Ibland blir det småfix och ibland lite större projekt. Det som står på tur härnäst när det gäller större projekt är att vi ska bygga en walk in closet. Just nu håller vi på att planera hur det ska se ut. Ju bättre planering man har desto enklare blir det att bygga. 

Lämna ett svar

Your email will not be published. Name and Email fields are required.