Planer för badrummet

Jag och Katarina har suttit och spånat lite om hur vi vill att vårt badrum ska se ut. Vi tänkte att det är dags att ta tag i det snart och det första man måste göra är ju att skapa sig en bild av hur det ska se ut, och framförallt att komma överens om hur det ska se ut. Vi är oftast ganska eniga men ibland tycker vi olika, och badrummet verkar vara en sak som vi tycker olika om. Det är främst färgtemat som vi inte kan komma överens om. Katarina tycker att det ska vara svartvitt, men jag vill hellre ha bruna och jordnära toner blandat med vitt. Jag tycker att det blir lite för hårt med svartvitt.

Vi hittar förmodligen på någon kompromiss som gör båda nöjda, eller så får en av oss helt enkelt ge sig. Det är ju inte så att jag tycker illa om svartvitt. Tvärtom så tycker jag att det är riktigt snyggt, men kanske inte just i det här badrummet. Men det skulle inte vara världens undergång ifall det blev det, och jag kanske till och med skulle ändra mig och tycka att vi tog rätt beslut. Det vet man aldrig. Men vi ska diskutera det lite mer och titta på bilder för att få lite inspiration.

Det vi vet är att vi vill ha ett badkar. Det står ett badkar där nu, men vi ska köpa ett nytt badkar från Trademax som vi redan har sett ut och det är riktigt snyggt, och billigt dessutom för att vara av den kvaliteten. Jag tror att badrummet kommer att bli jättebra oavsett vilken färg vi väljer!

Lämna ett svar

Your email will not be published. Name and Email fields are required.