Jag gillar verkligen Facebook

Även om det här med sociala medier inte är något som min generation är helt uppväxt med så tillhör jag den skaran som gillar att upptäcka det och prova. Att blogga tycker jag ju är otroligt givande till exempel, eftersom det är så skoj att få dela med mig av små vardagsegenheter. Men något som jag verkligen har kommit att älska är Facebook och de olika sidor jag följer där. Man kan verkligen få så mycket roliga tips, trix och idéer om allt från inredning till bygge till djurskötsel.

Fick totalt 68 kommentarer på mitt inlägg
Jag la ut en fråga i en inredningsgrupp i helgen om någon hade bra tips på billiga hörnsoffor i Gävle med omnejd. Jag tänkte att man kanske kunde hitta något bättre begagnat liksom och tjäna sig en liten slant på det, samtidigt som det också är schysst mot naturen att nyttja begagnat. Jag fick totalt 68 stycken som kommenterade och gav mig bra tips både på begagnat och nytt. En man (som jag tror att jag gick i parallellklass med) sa att hans familj precis hade investerat i snygga hörnsoffor från trademax.se och att de hade bra rea såhär på sommaren.

Sagt och gjort så hittade jag såklart en riktig pärla till soffa där som jag klickade hem. Hur fantastiskt är det inte? Jag funderar på hur jag någonsin skulle kunna få såhär mycket tips och råd innan internet fanns. Då fick man liksom ”ta det som fanns” så att säga. Nu är möjligheterna till att välja oändliga!

Det vankas fiske i Bollnäs nu
Förutom att hänga på nätet så har jag semester nu också. Körde min sista lektion förra veckan och nu är jag helt ledig i fyra veckor framöver. Det är en underbar känsla! Redan imorgon far vi uppåt för lite fiske i skogarna utanför Bollnäs. Jag har packat i ordning allt så att vi ska kunna dra iväg i ottan. Det må vara att juli inte är bästa månaden för fiske egentligen, men det är inte bara fångsten man vill åt – utan det är hela känslan. Jag älskar att vistas i naturen vilket som och det är ett perfekt sätt att starta min semester tycker jag.

Lämna ett svar

Your email will not be published. Name and Email fields are required.