Hockeyåret är snart över

Hockeysäsongen är nu nästan, nästan helt över. Det är väl egentligen bara Stanley Cup-finalen som fortfarande inte är avgjord. På hemmaplan så gick det väl… okej för Brynäs, får man väl trots allt säga, även om det inte blev något guld. Silver är ju inte fy skam det heller! Internationellt gick det bättre, med VM-guld och allt.

Nu finns det väl i och för sig en och annan tråkmåns som tycker om att påpeka att VM knappt förtjänar att kallas VM då många NHL-spelare inte deltar. Men jag tycker ändå att det är en trevlig turnering trots allt. Men det är ju sant, OS-hockeyn har rätt så mycket högre status. Den återkommer ju bara vart fjärde år dock, så det är inte så konstigt. Precis som med fotbolls-VM, hade det varit OS-hockey varje år så skulle det inte vara lika speciellt.

Vad gäller Stanley Cup så håller jag på Pittsburgh, men det är mer för att jag av någon outgrundlig anledning inte tycker om Nashville. Jag vet inte varför, men det är ju ofta så med hockeylag, eller fotbollslag. Man gillar eller ogillar ett lag av rätt så oklara anledningar. Nashville är ju ett rätt ungt lag med, inte en av klassikerna, så på sätt och vis kanske de inte känns så ”äkta” för mig.

Har jag varit borta så länge?

Nu inser jag att jag inte skrivit i bloggen på ett tag, men det har i alla fall delvis sin förklaring. För ett halvår sedan lyckades jag ramla på något konstigt sätt i badrummet, slog sönder badrumsspegeln och bröt armen. Med andra ord, det kändes inte som det gick helt bra att skriva. Jag är i huvudsak återställd, även om det gör ont i armen fortfarande då och då. Men jag överlever.

Lite gott hade det med sig ändå: badrumsspegeln hade redan en spricka och var rätt gammal. Så jag fick tillfälle att skaffa en ny, riktigt snygg, badrumsspegel med frostad ram. Bruten arm är väl kanske det väl högt pris att betala för att komma sig för att skaffa en ny badrumsspegel, men det var tydligen det som krävdes.

Lämna ett svar

Your email will not be published. Name and Email fields are required.