Ett tips till er som ska byta fönster!

Renoveringen av vårt hus går sakta men säkert framåt. Det går ju inte att göra allt på en gång, det har man varken råd eller tid till. Vi gör därför lite i taget och varvar de lite tråkigare men nödvändiga projekten med sådant som man gör mer för nöjes skull (som till exempel poolen som vi verkligen är jättenöjda med!). Fönsterbyte var en sak som stod högt på listan eftersom de gamla fönstren både var väldigt slitna och fula och även väldigt dåliga. Värmen fullkomligt rann ut genom kåkens fönster på vintern, så för att våra uppvärmningskostnader inte skulle få oss att gå i personlig konkurs så var ett fönsterbyte högst nödvändigt.

Vi valde pvc-fönster från Nordiska Fönster eftersom de är underhållsfria, har ett lågt u-värde och dessutom har en bra inbrottssäkerhet (för att gångjärnen sitter på insidan och det därmed är omöjligt för någon att lyfta upp fönsterkarmen, samt att glaslister gör nedmontering av glaskasetten utifrån ogenomförbart) och en bra brandsäkerhet (jämfört med vanliga träfönster). Vi är verkligen supernöjda med våra fönster som både är praktiska och snygga, och därför tänkte jag passa på att tipsa er som funderar på att byta fönster om att jag såg att Nordiska Fönster har 50 % på alla pvc-fönster nu. En väldigt bra deal!

Kolla här om ni vill veta mer om pvc-fönster, eller gå in på deras hemsida och läs mer om deras fönster och erbjudanden. Kan varmt rekommenderas som sagt, och de är också väldigt trevliga att ha att göra med på Nordiska Fönster.

Lämna ett svar

Your email will not be published. Name and Email fields are required.