En pool för njutningens skull

Jag vet att man inte ska strö pengar omkring sig, även om man har ganska bra med dem. Det är alltid klokt att spara för sämre tider, men ibland så är det så tråkigt att leva ett sådant liv. Det beror helt enkelt på att det inte blir så mycket gjort, det blir inte så mycket köpt och det blir inte heller så mycket förnyelse i vardagen. Det är något som faktiskt behövs ibland, och det är därför som vi har köpt en sak som vi länge har längtat efter till hushållet – en pool!

Lyx och flärd – varför inte?

Det är kanske onödigt, kanske är det inte värt det, men vad spelar det egentligen för roll? Vi lever endast en gång det här livet, och det betyder att det är mycket som man vill göra under den tiden. Vi har helt enkelt inte möjligheten att gå runt och vänta på att saker och ting ska hända eller att lägen ska bli bättre, det är snarare viktigt att bli sin egen lyckas smed och se till att världen och dess omgivning rör sig mot en, istället för att hoppa på tåget när det kommer en chans. Det är det som vi gör när vi valde att köpa oss en pool, även om rimligheten talar emot det.

Beslutet fattades snabbt och spontant. Ibland går det inte alltid hem, dessa spontana infall, men när det gäller vår pool så gjorde det verkligen det. Det tog sitt lilla tag att få poolen levererad och sedermera monterad och fylld, men när väl allt var på plats så var det njutning på höga nivåer. Vi insåg snabbt hur länge vi hade saknat detta till vårt hushåll, och funderade samtidigt på varför vi inte hade gjort det tidigare. Dock så har vi poolen nu, och även om det svenska vädret inte direkt ger oss många tillfällen att bada så är varje badstund som vi har värd varenda krona. Jag kan varmt rekommendera en pool från Folkpool om det är så att ni också är på jakt efter en plats att bada.

Följ era drömmar

En sak har jag lärt mig av vår pooljakt är att man måste våga drömma och våga fatta de beslut som tar en dit som man vill vara. Det kommer aldrig en andra chans, och det är därför det är viktigt att ta tillvara på möjligheterna och skapa sin lycka. Precis som vi nu har gjort!

Lämna ett svar

Your email will not be published. Name and Email fields are required.