En mysig promenad

Jag och Katarina tog precis en mysig promenad längs Gavleån, som är en å som rinner genom Gävle. Jag gillar verkligen att vara ute och gå med Katarina, för vi får ofta så bra idéer när vi är ute och går, till exempel gällande renoveringen. Och vi pratar om så roliga saker. När man är hemma så blir det sällan att man bara sätter sig ner och pratar med varandra. Man gör oftast något annat, typ ser på teve eller lagar mat. Även om man gör sådana saker tillsammans så är man ju inte 100 % koncentrerad på varandra. Ibland är man inte alls koncentrerad på varandra, även om man sitter precis bredvid den andra.

Men när man är ute och går så finns det liksom inget annat som stör. Det blir naturligt att man börjar prata om något och så leder det till något annat och så pratar man väldigt länge utan att man blir avbruten. Man pratar från att man går ut till man kommer hem. Vi pratar också mycket om framtiden, och det tycker jag är mysigt. Vi pratar om giftermål och barn och allt sådant där som vi vill göra. Det ligger väl i och för sig inte allt för långt bort, men vi vill till exempel gärna få klart de stora projekten i huset innan vi utökar familjen.

Renoveringen tar ju ganska mycket tid, och kostar också en del pengar, och detsamma gäller ju för barn. Så det känns som att man vill ha det mesta klart innan det kommer någon liten som tar all uppmärksamhet! 

Lämna ett svar

Your email will not be published. Name and Email fields are required.